Samverkan och möjligheter

Socialdemokraternas vision är att Berg ska vara en kommun som sticker ut. En kommun som präglas av trygghet, långsiktighet, samverkan, mod och framåtanda. Vi ska vara stolta över vår kommun utan att för den skull vara nöjda – vi kan bli ännu bättre!

Vi behöver en fortsatt stabil och lyhörd ledning med förmåga att fatta beslut. Vi socialdemokrater har den senaste mandatperioden styrt tillsammans med miljöpartiet i minoritet, vi går nu till val för att leda kommunen i majoritet. En kommun mår bäst av
ett majoritetsstyre. Vi står för ett tydligt ledarskap med en tydlig politik. Vi har visat att vi har förmåga att ta långsiktigt ansvar.

Trygghet är viktigt för oss alla, det är en grund till att må bra och att våga. Trygghet är också att få information och att vara delaktig, att kunna ta del av vad som är på gång. Eller att veta vilken personal som kommer till mig, både som äldre på äldreboendet och för barnen på förskolan.

Långsiktighet står för att ta ansvar på längre sikt än en mandatperiod, det står även för att få och ge möjligheten att planera. I bland får det kosta i ett startskede för att det kommer att skapa förutsättningar längre fram.

Samverkan är ett ledord för att möta framtiden, att föra samman verksamheter, bygga på det som finns och vara öppen för nya ideer är viktigt för oss Socialdemokrater i Berg. Med samverkan kan vi utveckla istället för att avveckla. För oss är en bra samverkan med kommunens medarbetare en viktig förutsättning för att ta vara på alla idividers kapacitet och ideer.

Mod behöver vi, mod att säga JA till utveckling och nya ideer. Mod att möta framtiden och ta hjälp av den teknik som finns att stödja våra verksamheter. Även mod att ta obekväma beslut.

Framåtanda för att jobba tillsammans för en stark och trygg kommun! Vi söker möjligheter, vi letar inte fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: